Jobbsøkertips fra morgen til kveld

 

Kjempegøy at så mange følger med på mine live-sendinger mandager og onsdager hvor jeg deler tips med alle dere jobbsøkere der ute. Jeg skal fortsette med dette fram til påske og så slår vi på stortromma med et helt gratis webinar 4.april. Her skal jeg dele noe med dere som jeg aldri tidlig har delt. Det har vært noe som kun har vært tilgjengelig for deltakerne på jobbsøkerprogrammet DUSJK samt alle de som nå bruker online jobbsøkerprogrammet Jobcatcher.

Som du kanskje har fått med deg så lanserte vi Jobcatcher like før jul. Vi så at veldig mange ikke hadde mulighet til å være med på DUJSK på grunn av lokasjon eller av finansielle grunner og da ønsket vi å lage en ekte kopi av DUJSK i digitalt format. Det betyr altså at alle der ute uavhengig av om du bor i Finnmark eller Oslo kan få tilgang i tillegg til at prisen er mye rimeligere enn med DUJSK. Flere og flere tar Jobcatcher i bruk og er du selv på jobbjakt så er det bare å kaste seg på med en gang. Det fungerer nemlig veldig enkelt:

  1. Engangskostnad er 1500 NOK, det er altså alt du betaler og du har tilgang for alltid.
  2. Du får umiddelbar tilgang og kan betales med VIPS om du ønsker.
  3. Etter du har jobbet deg gjennom Jobcatcher så kan du kan bruke det som et oppslagsverk helt fram til du er i jobb.

Så lover jeg deg følgende:

Dette er ikke et kurs hvor vi umyndiggjør flinke mennesker som deg med å lære deg hvordan du skal smile, hvordan du skal oppføre deg, hva du skal skrive og hva du skal si. Nei, Jobcatcher tar for seg de tingene som virkelig gjør en forskjell med tanke på å finne seg en ny jobb. (Se stikkord nedenfor). Jobcatcher er et nyansert jobbsøkerprogram, altså skreddersydd mot arbeidsmarkedet i 2018 og den digitale hverdagen vi nå lever i. Ting har endret seg og nå er det på tide at det endrer seg også på jobbsøkerfronten. Ting som å ringe før du søker, sende takkemail etter intervjuet, sende åpen søknad, speile stillingsannonsen, gode spørsmål på slutten av intervjuet og hele den regla der; Det er gått ut på dato. Takket være tilbakemelding fra flere hundre, om ikke tusen HR ansvarlige, ledere og rekrutterere har vi laget et kurs som gjør en forskjell. Et kurs som gir deg en #enklereveitilnyjobb

Vi anbefaler deg å jobbe gjennom programmet over en uke eller to. Totalt sett er det ca. fem timer med video material fra meg i tillegg til 80 minutter med tips fra eksterne bidragsytere. Jobb deg gjennom programmet i ditt eget tempo og når du er ferdig så er du virkelig klar til å gå ut der å sikre deg drømmejobben.

Stikkord

6 kanalene mot ny jobb, plan og strategi, hvordan stille 60% sterkere enn alle andre i intervjuprosessen,  kunsten i å selge seg selv, søkeoptimalisering i databaser, hvordan lage en profesjonell presentasjon i PP, CV, søknad, Sosiale Medier, 100% optimalisert LinkedIn profil, motivasjon, jobbsøkerhverdagen, åpne henvendelser, nettverk og mye mer.

Om du bruker Jocbatcher eller ikke så lov meg en ting: Jobbsøk handler om deg, din historie, din kompetanse og hvordan du formidler dette. Det handler ikke om å tilpasse seg en fremmed sjablong. Derfor skal du alltid være deg selv uavhengig av hva andre måtte fortelle deg. Det er slik du blir nummer 1.

For å bestille Jobcatcher så logg deg inn på www.jobcatcher.no Enklere kan det ikke bli.

For påmelding til webinar i april så følger du denne linken:

https://events.genndi.com/register/169105139238467412/1ccb52c106

Erik Falk Hansen
Daglig Leder i OG-S AS og Jobcatcher AS