Ut i arbeidslivet for første gang

Hopp til jobb

Det å skulle ut i arbeidslivet for første gang kan være skummelt og mentalt tøft. Du har studert i flere år og nå begynner karrieren for alvor liksom. Hva vil du jobbe med, hvordan skal du få en jobb innenfor det du vil jobbe med og hvordan skal du nå fram før alle de andre flinke studentene som vil jobbe med det samme som deg? Joda, det er vanskelig, men rakettforskning det er det ikke.

Nå har vi laget et relativt kompleks og moderne jobbsøkerprogram som er skreddersydd mot nyutdannede og sisteårsstudenter. Et program som unngår noen av de generelle og ofte «utgått» på dato tipsene du kanskje har fått fra karrieresenteret eller en artikkel i avisen. Vi har laget et program som tar deg gjennom hvordan nettopp du når fram og får en pangstart på din karriere.

I januar gir vi ut gratis lisenser til alle sisteårsstudenter og nyutdannede. Du vil få umiddelbar tilgang og kan jobbe deg gjennom Jobcatcher-programmet i din egen tid. Alt som kreves er at du jobber fokusert og nøye gjennom programmet slik at du virkelig får tatt i bruk alle de tipsene og fremgangsmetodene vi lærer deg.

Vil du ha en gratis lisens? Send en mail til efh@ogsnorway.com så sender vi deg link til gratis log inn ila 24 timer.

NB! Det å finne deg en god jobb handler ikke bare om en god og profesjonell CV og en god søknad, slik mange karrieresenter legger stor vekt på. Joda, det er så klart viktig, men det er et titalls annet utstyr og annen aktivitet som er mye viktigere. Vi skal lære deg alt dette i Jobcatcher-programmet, programmet som er utviklet i samarbeid med toppledere, HR personell og Hodejegere innenfor det Norske næringsliv og programmet som er utviklet med tanke på arbeidsmarkedet i 2018 og den digitale verden vi nå lever i.

Mvh
Erik Falk Hansen