Jobbsøker? Make it happen

Som jobbsøker; Skal du da måtte finne deg i at de beste tipsene du får på veien mot ny jobb er at du må stille spørsmål på slutten av intervjuet? At CV må være på en side og at du må bruke bruke Arial eller Times New Roman?

At du må komme tidsnok på intervju og at du må smile pent? Skal du da måtte finne deg i å høre og lese de samme jobbsøkertipsene som ble gitt ut på 90 tallet? Skal du bli umyndiggjort på denne måten? Selvfølgelig skal du ikke finne deg i det. Det er ikke slik du får ny jobb uavhengig av om du har teknisk bakgrunn, administrativ bakgrunn, salgsbakgrunn eller fagarbeider.


Nå er det digitale jobbsøkerprogrammet, JobCatcher, endelig klart og tilgjengelig for alle. Programmet er for deg med høy kompetanse og / eller lang erfaring. Enda bedre; Dette er et program som tar for seg de tingene det virkelig handler om med tanke på å finne deg ny jobb. De tingene du skal fokusere på og de tingene som vil gjøre at du når fram.

Per i dag vil programmet kunne kjøpes for en svært gunstig kostnad. 1500 NOK er prisen og det du får for pengene er ikke til å tro.

Programmet tar deg ca. 10 timer å gjennomføre. Det via teori og video-klipp. I tillegg vil du også på din log-inn side kunne se videoklipp fra en rekke sentrale folk i næringslivet som kommer med sine beste tips til deg nå som du skal ut å finne drømmejobben. Dette inkluderer: Nettverkseksperter, SoMe eksperter, Toppledere, HR-ledere, Gestaltterapeuter, hodejegere og flere. Enda bedre, du får en e-book som du hele tiden kan besøke når du måtte ha behov for det.

Stikkord om innhold:
Plan, strategi og kartlegging
Nettverk og spisset nettverk
Bedriftsbesøk
Først i køen på utlyste stillinger
Sosiale medier
Digitale kanaler og verktøy for jobbsøkere
Selge deg selv
Mye mer

Kanskje du stusser noe på at vi ikke har nevnt CV og søknad? Joda, vi skal se litt på dette også, men det er ikke dette du eller vi skal bruke mye krefter på. Det er ikke en god CV og søknad som gjør at du finner deg en ny jobb så hvorfor skal vi lure deg til å tro at det er tilfellet?

Nei, Jobcatcher handler om det som virkelig gjør en forskjell og innholdet er basert på tilbakemeldinger, tips og råd fra HR Direktører, Rekrutteringsbransjen, Toppledere, Mellomledere, Nettverks-eksperter, digitaliseringseksperter, sosiale medier eksperter og mer. Ja vi har gjort alt for å gi deg det beste, det mest oppdaterte og det som skal sikre at du får deg en spennende jobb.

Bli en JobCatcher i dag og du får en enklere vei på veien mot en spennende karriere og er det en ting vi kan love deg; Kurset er fritt for umyndiggjøring.