Nyutdannet? En enkel vei til ny jobb

Du har studer i tre, fire, fem eller kanskje seks år og er endelig klar for arbeidslivet. Du har kunnskap, sultenhet, motivasjon som få andre. Ja, du er rett og slett superflink. Skal du da måtte finne deg i at de beste tipsene du får på veien mot ny jobb er at du må bruke Arial eller TNR på CV? 

At du må komme tidsnok på intervju og at du må smile pent? Skal du da måtte finne deg i å høre og lese de samme jobbsøkertipsene som en nyutdannet fikk i 1998? Skal du bli umyndiggjort på denne måten?

Selvfølgelig skal du ikke finne deg i det. Det er ikke slik du får drømmejobben og det er ikke slik du når ut / fram til arbeidsgivere.

Nå er det digitale jobbsøkerprogrammet, Jobcatcher, endelig klart og vi har skreddersydd et helt eget program for sisteårsstudenter og nyutdannede. Enda bedre; Dette er et program som tar for seg de tingene det virkelig handler om med tanke på å finne seg drømmejobben. De tingene du skal fokusere på og de tingene som vil gjøre at du når fram til alle de spennende bedriftene som ønsker seg nyutdannede. Kanskje også et program som vil gjøre at du stiller først i køen selv der arbeidsgiver i utgangspunktet krever noe erfaring.

Per i dag vil programmet kunne kjøpes for en svært gunstig kostnad. Vi forstår at økonomien for de fleste studenter er så som så og da skal du ikke måtte bruke tusenvis av kroner på et jobbsøkerprogram. Fra og med i dag så kan du kjøpe og laste ned programmet for 900 NOK og programmet kan tas i bruk umiddelbart.

Så til det viktige. Hva går vi gjennom?
Programmet tar deg ca. 10 timer å gjennomføre. Det via teori, arbeidsoppgaver og video-klipp. I tillegg vil du også på din log-inn side kunne se videoklipp fra en rekke sentrale folk i næringslivet som kommer med sine beste tips til deg nå som du skal ut å finne drømmejobben. Enda bedre, du får en e-book som du hele tiden kan besøke når du måtte ha behov for det.

Stikkord om innhold:
Plan, strategi og kartlegging
Sett mål i himmelen
Nettverk og spisset nettverk
Bedriftsbesøk
Først i køen på utlyste stillinger
Sosiale medier
Digitale kanaler og verktøy for jobbsøkere
Mye mer

Kanskje du stusser noe på at vi ikke har nevnt CV og søknad? Joda, vi skal se litt på dette også, men det er ikke dette du eller vi skal bruke mye krefter på. Det er ikke en god CV og søknad som gjør at du finner deg drømmejobben så hvorfor skal vi lure deg til å tro at det er tilfellet.


Nei, JobCatcher handler om det som virkelig gjør en forskjell og innhold er basert på tilbakemeldinger, tips og råd fra HR Direktører, Rekrutteringsbransjen, Toppledere, Mellomledere, Nettverks-eksperter, digitaliseringseksperter, sosiale medier eksperter og mer. Ja vi har gjort alt for å gi deg det beste, det mest oppdaterte og det som skal sikre at du får deg en spennende jobb.

Bli en JobCatcher i dag og du får en enklere vei på veien mot en spennende karriere.

For høyskoler og universitet
I månedene framover skal vi ut å presentere JobCatcher til dere. Vi er allerede godt i gang og har vi enda ikke vært i kontakt så er det bare å henvende seg til oss. Vi kommer gjerne på besøk for å fortelle dere mer om JobCatcher og hvordan JobCatcher virkelig kan utgjøre en forskjell for de studentene som snart skal ut i arbeidslivet. Ikke bare det. Vi har allerede blitt invitert til en rekke karrieredager utover høsten, hvor vår fagansvarlige, Erik Falk Hansen, skal holde mini jobbsøker-kurs og foredrag for studentene.

Erik står bak det som er blitt Norges ledende jobbsøkerprogram, DUJSK, og har sagt seg villig til å stille opp uten å ta betalt for det. Vi kommer gjerne til dere også.