Slik øker mulighetene for ny jobb

Det å søke jobb er som å drive med salg; En får flere nei enn ja. Mange flere nei. Det var med dette som utgangspunkt at vi startet opp online jobbsøkerprogrammet, Jobcatcher. Ikke bare et kurs i å få en bedre CV, eller søknad eller en god LinkedIn profil. Nei; vi så at man trengte et komplett program for å gjøre om noen av disse nei-svarene til ja svar.

Det har vi klart å få til og det er utrolig hvor gode resultater vi har hatt med alle brukerne av programmet.

I desember har vi bestemt oss for å tilby Jobcatcher til en redusert pris. I stedet for 1500 NOK som programmet i utgangspunktet koster kan du nå få tilgang til programmet for kun 950 NOK. Dette er en engangskostnad og du vil ha tilgang og log inn i 12 måneder framover.

Så hvem vil ha nytte av Jobcatcher?

I utgangspunktet er svaret; Alle som søker jobb

-        Skal du i gang først nå med jobbsøk så vil Jobcatcher gjøre at du kommer raskere i jobb enn om du ikke tar i bruk programmet.

-        Har du holdt på en stund med jobbsøk, men ikke kommet helt i mål? Ja da vil Jobcatcher gjøre at du går fra å være en god nummer to til å nå helt fram til drømmejobben.

 

Jobcatcher programmet er delt inn i flere deler hvor Erik Falk Hansen tar deg gjennom alle de viktige aspektene i en jobbsøkerprosess, men da med et moderne syn på ting. Erik dekker blant annet:

-        En jobbsøkers hverdag

-        Plan, strategi og kartlegging

-        Motivasjon

-        Hvordan stille 60% sterkere på intervjuet

-        Moderne CV

-        Moderne søknad

-        Presentasjon

-        Sosiale Medier for jobbsøkere

-        Optimalisert LinkedIn profil

-        Digitale virkemidler for jobbsøkerprosessen

I tillegg til det offisielle programmet har vi også vært så heldige å få eksterne parter til å dele deres beste tips i videoformat. Dette inkluderer HR Ledere, Rekrutteringsledere, coacher og mer.

For å bestille Jobcatcher så er det bare å besøke www.jobcatcher.no Di vil få umiddelbar tilgang og vi garanterer at du vil stille sterkere enn noen gang tidligere med tanke på å finne deg en ny jobb.

Jobcatcher = #enklereveitilnyjobb