Del 3 mini-jobbsøkerkurs serien: Sosial Medier; en jobbsøkers drømmeverden

I morgen 19.11 er det del 3 i mini-jobbsøkerkurs serien som går hver mandag kveld 20:00 fram til jul. Del 3 vil handle om Sosiale Medier og hvorfor jeg mener at Sosiale Medier er en drømmeverden for jobbsøkere. Jeg skal også vise deg hvordan du får en 100% optimalisert LinkedIn profil uavhengig av om du er i jobb eller ikke. Fikk du ikke med deg del 2 om moderne CV?

Del 2 ligger ute på  www.jobcatcher.no (Scroll litt ned på siden) og blir liggende der til tirsdag morgen. Allerede har godt over 500 personer sett dette og ønsker du å lage deg en moderne CV som er helt unik til deg og din kompetanse, da anbefaler jeg at du ser dette.

For å melde seg på for morgendagens sending så følger du denne linken Påmelding for 19.11

Det er helt gratis å melde seg på og i motsetning til mange gratis webinarer skal du slippe å få en hel drøss med mail i etterkant hvor jeg prøver å selge det noe 😊

Gleder meg som alltid og spre gjerne det glade budskap slik at vi får med oss endre flere aktive og passive jobbsøkere.

Ha det fint så lenge

Erik Falk Hansen

 

Jobcatcher er et komplett online jobbsøkerprogram som er skreddersydd mot arbeidsmarkedet i 2018. Du vil få moderne tips om alt fra intervju, CV, søknad, presentasjon, strategi og plan, noe som gjør at du vil stille vesentlig sterkere enn tidligere med tanke på å finne deg en ny jobb. Koster kun 1500 NOK (engangskostnad) og du vil ha tilgang i 12 måneder framover. Kan betale med Vips eller kort.